smb-version-728x90-3.jpg

 

31th August 2017 in Zagreb

Jeste li sistem integrator, ISP ili MSP koji traže nove poslovne modele i ponudu za upravljane LAN & WLAN proizvode i usluge svojim klijentima? Želite li saznati više o upravljanim LAN-om i WLAN-om u oblaku iz Aerohive Networksa? Ako je vaš odgovor da, vabimo vas da posjetite našu radionicu, gdje ćete saznati više o tim novim tehnologijama.
Test Flight je tehnički prilagođeni program koji vam omogućuje da se upoznate s Aerohive tehnologijom i stručnjacima, s kojima ćete konfigurirati, integrirati i testirati tipične mrežne scenarije.


Lokacija i vrijeme:

Forum Zagreb
Radnička cesta 50 - Centar zelenog zlata
10000 Zagreb
Hrvatska

Vrijeme: 9:30 - 15:00

Što sve obuhvata Test Flight?

Tijekom ove poludnevne radionice sami ćete konfigurirati postavke mreže i doživjeti kako je jednostavno upravljati i implementirati Aerohiveovu platformu za upravljanje. Upoznat ćete poslovne prednosti Wi-Fi rješenja bez kontrolera i imati priliku razgovarati o vašim specifičnim poslovnim izazovima izravno s našim stručnjacima tijekom radionice.

Naučit ćete kako:

* Dovršiti tipičan scenarij planiranja Wi-Fi mreže
* Integrirati Aerohive AP u management sustavu (HMNG)
* Napraviti mrežna pravila koja omogućuju dostup mreži zaposlenima
* Napraviti dostup korisnika pomoću Self registration koja omogućuju automatski pristup s jedinstvenim PSK za svakog korisnika

Također ćemo govoriti o:

- Wi-Fi hotspot management i monetizacija
- Bezžična kolaboracija i "Meeting Content Sharing"
- Upravljanje i monitoring IT mriježa

* Svaka tvrtka prima BESPLATNO pristupnu točku sa 3y Cloud managementom bez obveza.

REGISTRACIJA: